NaslovnicaVijestiBRANIČ OD 72 MILIJUNA FUNTI: Jose Mourinho pronašao igrača koji će znatno...

BRANIČ OD 72 MILIJUNA FUNTI: Jose Mourinho pronašao igrača koji će znatno pojačati obranu Uniteda na zimskom prijelaznom roku!

Branič od 72 milijuna funti. Jose Mourinho pronašao igrača koji će znatno pojačati obranu Uniteda na zimskom prijelaznom roku! Manchester United je bio nedosljedan na početku ove sezone, međutim, Luke Shaw je imao izvrstan početak, a njegova impresivna forma je nagrađena pozivom u Englesku momčad od Gareth Southgatea.

Branič od 72

Veznjak Crvenih vragova, Andreas Pereira, je također dobio prvi poziv u brazilsku reprezentaciju nakon što je uspio ući u prvu postavu Manchester Uniteda.

Nema nogometa za Alexis Sancheza koji je porpustio utakmice Čilea kako bi izgradio svoju kondiciju.

Jose Mourinho je u međunarodnu stanku ušao kao favorit kladionica za otkaz u Manchester Unitedu. Manchester United je pobijedio Leicestera i Burnleya, ali su izgubili od Brightona i Tottenhama. Mourinho će izgleda da se vrati u formu protiv Watforda, protiv kojeg igra nakon međunarodne stanke.

[su_bet365_koeficijenti]

Kada se ponovo otvori prijelazni rok u siječnju, od Mourinha se očekuje da će potpisati novog braniča, a nedavna izvješća su povezala Uniteda sa Atletico Madridom i njihovim igračem Lucasom Hernandezom. Njegova vrijednost je 36 milijuna funti na Transfermarketu i Francuz bi bio inspirativan dodatak momčadi.

Hernandez se razvio u ključnog igrača za Diego Simeonea i napravio je 28 nastupa u La Ligi prošle sezone – većinu je igrao na lijevom beku.

Hernandez je igrao u svakoj utakmici tijekom Svjetskog prvenstva za Francusku ranije ovog ljeta.

[su_bet365_100bonus]

Ne samo da bi 22-godišnjak mogao pružiti pokriće za Shawa na lijevom beku, nego bi Unitedu dodao kvalitetnu opciju u centru obrane.

Hernandez bi mogao slijediti korake Cesar Azpilicuete i uspjeti u ulozi centralnog braniča nakon što se preseli u Premier ligu.

Hernandez ima klauzulu o oslobađanju u svom ugovoru koja iznosi 72 milijuna funti, a Crveni vragovi neće imati problema da to isplate ako bude potrebno. Ovo je potez koji Mourinho svakako treba razmotriti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!