NaslovnicaVijestiBravo: Pokušavao sam ga uvjeriti da dođe u Barcelonu

Bravo: Pokušavao sam ga uvjeriti da dođe u Barcelonu

Pokušavao sam ga uvjeriti da dođe u Barcelonu, on je dovoljno dobar da igra na Cam Nou, riječi su Barcinog golmana, Brava. Katalonski golman otkriva kako je pokušao da uvjeri napadača Atletico Madrida da se preseli na Camp Nou u 2014. godini i kaže da ima talenta da igra za ekipu Luis Enriquea.

Pokušavao sam ga uvjeriti da dođe u Barcelonu

Claudio Bravo smatra da napadač Atletico Madrida, Antoine Griezmann ima dovolno talenta da igra za Barcelonu.

Barcelonin golman je impresioniran sa razvojem svog bivšeg saigrača iz Real Sociedada, koji je postigao 12 golova za Atletico ove sezone.

Unatoč žestokoj konkurenciji za mjesto na Camp Nou, Bravo smatra da Griezmann ima dovoljno sposobnosti da igra za klub ukoliko bi se pridružio iz Atletica.

“Bio sam prijatno iznenađen snjim”, rekao je čileanac za Espacio Reservado.

“Dolazio mi je kući, savjetovao sam ga, i vukao sam se za uši kada sam vidio da odlazi. On je učinio dobre stvari, brzo je sazreo i shvatio kako raditi i brinuti o sebi.”

[su_bet365_200_bonus_veliki][touchcarousel id='1'][/su_bet365_200_bonus_veliki]

“On je bio vrlo nemiran, ali sada je igrač svjetske klase. Ima sposobnost da igra za Barcelonu.”

Međutim, Bravo razumije da Griezmann već igra na visokom nivou, sa Atleticom koji ima isti broj bodova sa Barcom na vrhu La Lige.

“Nama je to jasno, Atletico Madrid je vrlo ozbiljna ekipa”, nastavio je Bravo.

“Uz dobrog trenera, velike igrače, logično je da su oni na vrhu. Način na koji se bore i nikada ne odustaju, čini ih teškim protivnikom. Oni imaju super-jasnu sliku, i red po red, imaju vrlo dobre igrače. Oni znaju kako se igra nogomet.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!