NaslovnicaVijestiBrazilac se vraća u Europu: Ramires stiže u redove europskog velikana!

Brazilac se vraća u Europu: Ramires stiže u redove europskog velikana!

Bivši veznjak Chelseaja Ramires se vraća u Europu, prema pisanju talijanskih medija.

Ramires stiže u Inter

Nakon šest uspješnih sezona na Stamford Bridgeu u dresu londonskog kluba, Brazilac je u jeku ‘kineske nogometne revolucije’ otišao u Jiangsu Suning početkom 2016. godine.

Međutim, s obzirom da se tamošnja sezona završava ovog mjeseca, odlučio se za povratak u Europu.

Kako pišu talijanske novine Corriere dello Sport, 30-godišnjak će se sljedećeg mjeseca pridružiti treninzima Intera, a nakon što se otvori zimski prelazni rok u januaru doći će do transfera.

Prema pisanju engleskih medija, on je već u Europi, gdje trenira sa svojim bivšim klubom Chelseajem, kako bi se što prije vratio u formu nakon povrede koju je pretrpio prošlog mjeseca.

Inter i Jiangsu Suning su u vlasništvu iste kompanije, tako da je dogovor oko transfera Ramiresa iz jednog u drugi klub brzo postignut.

Posrnuli europski gigant je već duže vrijeme u potrazi za kvalitetnim veznim igračem, a dugo vremena se povezivao sa dovođenjem zvijezde Bayern Munchena i reprezentacije Čilea Arturom Vidalom, ali izgleda da to tog transfera neće doći, barem u ovom zimskom prelaznom roku.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!