NaslovnicaVijestiBrazilska zvijezda otkrila: Prelazak u Liverpool ili Manchester United bi bio 'transfer...

Brazilska zvijezda otkrila: Prelazak u Liverpool ili Manchester United bi bio ‘transfer iz snova’

Prema pisanju Goala, Shakhtarov igrač Tete je priznao Esporte Interativu da su ekipe poput velikana Premier lige Manchester United i Liverpool za njega ‘odredište iz snova’.

Brazilska zvijezda otkrila

Tete je španjolske velikane Barcelonu proglasio jednim od klubova za koje bi volio igrati u Europi. Čini se da 20-godišnjak razgovara o izgledima u svojoj karijeri.

Tete, koji prvenstveno igra na desnom krilu, upisao je 26 nastupa u svim natjcanjima ove sezone. Postigao je pet golova i četiri asistencije u tim nastupima.

Tete je dodao da je Premier liga ‘izvanredna’ i da se igračima pruža više ‘kreativne slobode’ u Engleskoj nego u La Ligi.

Brazilac je još uvijek na neki način talenat koji će se etablirati, a United i Liverpool su bili zaintereisrani, međutim, u posljednje vrijeme se nije pisalo o tome mnogo.

Evo što je napadač imao reći na pitanje o svojoj budućnosti:

„Tri kluba su dio mog sna u Europi: Barcelona, ​​Manchester United i Liverpool. Gigantski klubovi s fantastičnim menadžerima i nevjerojatnim brojem trofeja. ”

“Kao igrač, sanjam o osvajanju važnih naslova i ti su klubovi nevjerojatne mogućnosti da se to postigne.”

„Znam da su United i Liverpool suparnici. Ali, ako se trenutak izbora jednog od njih stvarno dogodio, morao bih mudro odabrati. ”

Tete je priznao da će Premijer liga bolje odgovarati njegovom stilu nad španjolskom La ligom:

“Premier liga je izvanredno natjecanje. Igra se sjajnim tempom, puno je sjajnih menadžera i sjajnih klubova.”

“Osjećam da igrači tamo imaju kreativniju slobodu. To je razlika između najvećih europskih liga. ”

Tete se pridružio Shakhtaru, bivšem klubu veznjaka Freda, u veljači 2019. godine, uz naknadu od 10 milijuna eura. Čini se da je igrač do sada pokazao neke ohrabrujuće znakove tijekom svog vremena u Ukrajini.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!