NaslovnicaVijestiBREAKING: Liverpool poslao ponudu za zvijezdu Barcelone!

BREAKING: Liverpool poslao ponudu za zvijezdu Barcelone!

Liverpool je kontaktirao Barcelonu u vezi Ousmanea Dembelea i izgleda da ga Klopp želi dovesti na posudbu.

Prvaci Premier lige bili su prilično tihi na ljetnom prijelaznom roku do sada, a mnogi stručnjaci su ih pozvali da pojačaju svoje pozicije.

U četvrtak je potvrđeno da će im se Thiago Alcantara pridružiti iz Bayerna, u nevjerojatnom transferu za Redse, a sada su krenuli po Francuza koji se i nije baš istaknuo u Barceloni.

Prema pisanju SPORT-a, Redsi su Barci postavili upit o posudbi Dembelea ove sezone, uz naknadu, međutim, Barcelona još ništa nije odgovorila.

Liverpool bi igraču isplatio punu plaću za tu sezonu, ali izvještaj očekuje da će Barca samo razmišljati o prodaji Dembelea, a ne posudbi.

Jurgen Klopp na raspolaganju ima nevjerojatnu napadačku trojku, u Sadio Maneu, Mohamedu Salahu i Robertu Firminu, ali napdačkoj trojci želi dodati više dubine.

Dembele je kupljen u kolovozu 2017. godine kao Neymarova zamjena, koštajući Barcelonu početnih 105 milijuna eura, uz dodatnih 40 milijuna dodataka.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!