NaslovnicaVijestiBREAKING: Nogometaš Juventusa pozitivan na koronavirus!

BREAKING: Nogometaš Juventusa pozitivan na koronavirus!

Nogometaš Juventusa Daniele Rugani testiran je pozitivan na koronavirus, objavio je prvak Italije!

pozitivan na koronavirus

Juventus je potvrdio vijest u službenom saopštenju u srijedu uveče. “Igrač Daniele Rugani testiran je pozitivno na koronavirus – COVID-19, i trenutno je bez simptoma”.

“Nogometni klub Juventus će se pridržavati svih procedura izolacije propisanih zakonom, uključujući sve one koji su bili u kontaktu sa njim”, objavio je klub iz Torina.

Natjecanje u Serie A suspendirano je do 3. travnja zbog naglog širenja zaraze koronavirusom u Italiji, gdje je dosad zabilježeno 12.462 slučaja zaraze, te 827 smrtnih slučajeva, od kojih 196 samo danas, što je najveći broj umrlih u jednom danu od početka epidemije.

Za vikend je odigrano šest utakmica Serie A bez prisustva publike, ali zbog sve ozbiljnije situacije natjecanje je prekinuto do daljnjeg, te je cijela zemlja u karanteni zbog epidemija koronavirusa.

U narednih 15 dana u cijeloj Italiji će biti zatvorene sve trgovine, izuzev apoteka i radnji koje prodaju osnovne prehrambene namirnice, a neće raditi ni ugostiteljski objekti, uključujući restorane i kafiće, saopštio je u srijedu uveče talijanski premijer Giuseppe Conte.

“Uvođenje crvene zone bila je dobra mjera, ali je jasno da moramo nastaviti dalje dok svi ne shvate u kakvom teškom trenutku živimo. Sada zatvaramo sve trgovačke djelatnosti, osim apoteka i prehrambenih lanaca”, rekao je Conte.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!