NaslovnicaVijestiBUDUĆNOST FRANCUZA NEIZVJESNA: Evo kako je Benjamin Mendy naljutio Pepa Guardiolu!

BUDUĆNOST FRANCUZA NEIZVJESNA: Evo kako je Benjamin Mendy naljutio Pepa Guardiolu!

Otkako se na teren vratio Benjamin Mendy, Manchester City je u prvih nekoliko utakmica ove sezone je izgledao daleko opasnije nego prošle sezone.

Mendy naljutio Guardiolu

Francuski reprezentativac, koji je većinu prošle sezone propustio zbog povrede, već je podijelio čak četiri asistencije u isto toliko odigranih utakmica u Premier ligi ove sezone.

[su_bet365_koeficijenti]

Sjajnim nastupima konačno počinje pokazivati zašto su ‘Građani’ za njega platili Monacu čak 58 miliona eura prošle godine. Međutim, on je propustio posljednje dvije utakmice svog tima, protiv Fulhama i Cardiffa, zbog nove povrede, te još nije poznato koliko će sada odsustvovati sa terena.

Ipak, unatoč sjajnom startu sezone, kako piše ESPN, njegova budućnost u klubu je pod znakom pitanja. Defanzivac je navodno naljutio trenera Pepa Guardiolu svojim ponašanjem na i izvan terena. U izvješću piše kako je Guardiola bio bijesan na Mendyja prošle nedjelje, nakon što je 24-godišnjak čak tri sata zakasnio na svoj tretman. Francuz je u subotu navečer bio na Wembleyu, gdje je gledao boksački meč između Anthonyja Joshue i Alexandera Povetkina, te je to najvjerovatnije razlog zbog kojeg je sljedećeg jutra zakasnio na svoj tretman za oporavak od povrede. Pored toga, Mendy je također stigao na naslovnice engleskih medija ranije ovog mjeseca, kada je dobio čak 12-mjesečnu zabranu vožnje.

Guardiola je danas na press konferenciji na pitanje novinara o cijelom ovom slučaju rekao: “Da, Mendy je zakasnio, razgovarao sam s njim. Igrači znaju da moraju dolaziti na treninge na vrijeme.”

‘Građani’ su odlično krenuli u novu sezonu Premier lige, gdje se nakon šest odigranih utakmica nalaze na drugom mjestu sa 16 osvojenih bodova, dva manje od vodećeg Liverpoola, nakon što su slavili pet puta, te jednom odigrali neriješeno. S druge strane, u prvom kolu grupne faze Lige prvaka prošlog tjedna na Etihadu ih je savladao Lyon rezultatom 1-2.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!