NaslovnicaVijestiBuffon predstavljen u Parizu: Legendarni Gigi objasnio zašto je izabrao PSG za...

Buffon predstavljen u Parizu: Legendarni Gigi objasnio zašto je izabrao PSG za nastavak karijere

Legendarni talijanski vratar Gianluigi Buffon je na kraju prošle sezone iznenadio mnoge kada je objavio da napušta njegov dugogodišnji klub Juventus. Još veći šok je uslijedio kada je rekao da ne završava karijeru, te da će je nastaviti u Parizu.

Buffon predstavljen

Prije nekoliko dana, on se pridružio francuskom divu PSG-u a na jučerašnjem predstavljanju, rekao je da je i dalje ambiciozan, pa je zbog toga izabrao Pariz.

On je rekao kako njegov glavni cilj nije pobjeda u Ligi prvaka. „Osjećam duboko u meni da još uvijek ima nešto, te da imam još toga za ponuditi. Nova avantura može od mene napraviti bolju osobu i igrača. Ovdje sam došao s ambicijama. No, Liga prvaka nije opsesija”, rekao je Buffon novinarima.

>> TRANSFER GLASINE: Ronaldo u narednih 48 sati potpisuje za Juve, sjajni Brazilac se seli u London, Kovačić ide u Manchester

Četrdeset godišnji vratar, u karijeri je osvojio naslov svjetskog prvaka u Juventus bio  pobjednik Serie A, osvojio talijanski kup i Super kup tri puta, ali trefej u Ligi prvaka mu je iskliznuo nekoliko puta iz ruku. PSG, s bogatim vlasnicima Katara, ne skriva da je glavni cilj kluba pobjeda u svjetskom elitnom klubskom natjecanju.

Prvo, Buffon će morat izboriti početno mjesto u sastavu pariškog diva što mu pretpostavljamo neće biti problem. “Svi želimo imati važne uloge u timu. Želim dokazati da sam još uvijek vrhunski golman”, kaže Buffon.

„Gianluigi Buffon je golman puno iskustva. Gigi je izabrao Pariz, jer želi osvojiti trofeje”, rekao je na predstavljanju PSG-a predsjednik Nasser Al-Khelaifi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!