NaslovnicaVijestiBundesilga nakon 13 godina doživjela veliko poniženje: Nijemci su dotakli dno!

Bundesilga nakon 13 godina doživjela veliko poniženje: Nijemci su dotakli dno!

Prvi put od sezone 2005/06, njemačka Bundesliga neće imati nijednog predstavnika u četvrtfinalu Lige prvaka. Od sedam Nijemaca, samo klub s periferije brani čast Nijemaca.

Njemačka Bundesliga je 2017.godine na jakosnoj listi UEFA-a koja se ravna po rezultatima momčadi u europskim kupovima, bila sjajnom drugom mjestu odmah iza španjolske La Lige. Danas se Njemačka nalazi na četvrtom mjestu iza Španjolske, Engleske i Italije a za njemačke klubove ovo je očajna europska sezona nakon koje će biti potrebne korjenite promjene.

Nijemci su krenuli u Europu sa sedam predstavnika, ali je samo jedan ostao “živ” – Eintracht iz Frankfurta, koji je među svim njemačkim predstavnicima u Europi brzo krenuo s najnižim očekivanjima.

Po prvi put nakon sezone 2005/06, Njemačka neće imati nijednog predstavnika u četvrtfinalu Lige prvaka. U spomenutoj sezoni, u osmini finale Lige prvaka Juventus je eliminirao Werder iz Bremena, Bayern je ispao od Milana. U ovoj sezoni, Hoffenheim je ispao u grupnoj fazi natjecanja a u osmini finalu, Bayern, Dortmund i Schalke morali su se pokloniti engleskim suparnicima koji su razbili Nijemce.

Schalke je također upisao negativni rekord sa najvećim njemačkim porazom u Ligi prvaka svih vremena porazom od Manchester Cityja rezultatom 7:0.

Loša sezona u ligi prvaka također je proširena na njemačke klubove u Europskoj ligi. Leipzig, najjači njemački predstavnik u natjecanju, ispao je u grupi, Bayer iz Leverkusena ispao je protiv ruskog Krasnodara dok će se Eintracht iz Frankfurta, koji će večeras gostovati kod Intera, boriti za čast Njemačke. Prva utakmica završila je rezultatom 0:0.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!