NaslovnicaVijestiCarlo Ancelotti dao zanimljiv savjet Antoniju Conteu pred početak nove sezone

Carlo Ancelotti dao zanimljiv savjet Antoniju Conteu pred početak nove sezone

Posljednjih nekoliko dana je bilo zanimljivo za veliki broj klubova iz Premier lige.

Carlo Ancelotti dao zanimljiv savjet Antoniju Conteu

Mnogi su se pojačali, a najveći transfer je odlazak Romelua Lukakua u Manchester United iz Evertona za oko 75 miliona funti.

Igrač će tako ponovo surađivati sa bivšim trenerom Joseom Mourinhom, nakon što je ovaj dvojac zajedno bio na Stamford Bridgeu prije par sezona.

Chelsea je također u nedjelju potvrdio da u klub stiže defanzivac Antonio Rudiger za 29 miliona funti iz Rome.

Iako je taj transfer obradovao navijače kluba, mnogi su ostali razočarani jer Antonio Conte nije uspio u klub vratiti Romelua Lukakua, s obzirom da talijanski stručnjak više ne računa na Diega Costu.

Povodom nastale situacije, bivši trener ‘Plavaca’ Carlo Ancelotti ponudio je nekoliko savjeta i upozorenja trenutnom treneru Antoniju Conteu.

Iskusniji sunarodnjak, koji je osvojio Premier ligu i FA Kup na klupi Chelseaja 2010. godine, savjetovao je Contea da kupi velike zvijezde kako bi njegov tim i sljedeće sezone bio jedan od kandidata za osvajanje titule.

“Conte će biti prisiljen da promijeni nešto, jer osvojio je Premier ligu koristivši praktički iste igrače kroz cijelu sezonu”, rekao je trenutni trener Bayern Munchena za Mirror.

“Njegov tim sad igra i u Ligi prvaka, tako da će morati dovesti dosta dobrih pojačanja.”

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[su_no1forfootball]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!