NaslovnicaVijestiCavani naslutio odlazak iz Pariza, PSG već ima spremnu zamjenu za fantastičnog...

Cavani naslutio odlazak iz Pariza, PSG već ima spremnu zamjenu za fantastičnog Urugvajca

Urugvajski golgeter Edinson Cavani dao je prilično nejasan odgovor na pitanje hoće li nastaviti svoju karijeru u redovima PSG-a a pariški gigant već je navodno pronašao odgovarajućeg nasljednika.

Urugvajski golgeter Edinson Cavani već nekoliko godina prema midijskim navodima, se priprema za odlazak iz Pariza. Iako gotovo da i nema transfer roka u kojem se Cavani u medijima ne pominje kako bi mogao nastaviti karijeru negdje drugo, 32-godišnja zvijezda već je šestu godinu član PSG-a, iako je u međuvremenu imao problema s dvije velikezvijezde, prvo s Zlatanom Ibrahimovićem, a zatim s Neymarom.

POD NOVIM TEHNIČKIM DIREKTOROM: Arsenal na rubu potpisivanja novog pojačanja!

U ovoj sezoni Cavani je igrao manje nego inače zbog problema saa povredama, unatoč činjenici da su njegove statistike i dalje iznimne, jer je u 16 utakmica u prvenstvu postigao čak 17 pogodaka. Cavani bi sigurno bio veliko pojačanje za mnoge europske divove, ali možda je ovo ljeto vrijeme za transfer, jer je Cavani priznao da je njegova budućnost u Parizu neizvjesna.

Talijanski list La Gazzetta dello Sport tvrdi da Paris Saint Germain ima vrlo jasnu ideju o tome koga da dovedu u klub umjesto Cavanija. Ove novine tvrde da u Parizu silno žele dovesti Argentinca Maura Icardija iz milanskog Intera, koji bi trebao biti dostupan za oko 70 milijuna eura a koji je također na listi želja madridskog Atletica.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!