NaslovnicaVijestiČEKA GA VELIKA KAZNA: Douglas Costa pljunuo u lice Di Francesca! (VIDEO)

ČEKA GA VELIKA KAZNA: Douglas Costa pljunuo u lice Di Francesca! (VIDEO)

Douglas Costa, je na susretu između Juventusa i Sassuola, potpuno izgubio živce i pljunuo u lice Federica Di Francesca. Prije toga ga je pokušao udariti glavom i laktom, što mu nije uspjelo ali je zato mnogo precizniji bio u pljuvanju. Više pogledajte u videozapisu.

Juventus je danas slavio protiv Sassuola rezultatom 2:1 a pored dva gola premijerna Cristiana Ronalda u dresu Stare dame meč je obilježio incident između reprezentativca Brazila, Douglasa Coste i veznjaka Sassuola Federica Di Francesca. Incident je započeo nakon što je Babacar smanjio rezultat na 2:1 a nakon oštrog starta Coste i verbalnog okršaja a zatim i pokušaja fizičkog nasrtanja na protivnika, Douglas Costa je ipak uspio da pljune u lice nogometaša Sassuola.

>> DIEGO SIMEONE PRIZNAO: On je igrač kojeg nikad ne bih doveo u Atletico Madrid!

Za očekivati je veliku kaznu za Costu a ranije nogometni savez Italije nije imao milosti prema ovakvim postupcima. Sjetimo se da je Francesco Totti u više navrata odrađivao suspenzije zbog sličnih ispada a najpoznaatije je ono na EURU 2004 kada je kažnjen sa tri utakmice suspenzije.

[su_bet365_app]

U nastavku teksta pogledaajte kako je izgledao današnji okršaaj između Douglasa Coste i Federica Di Francesca.

https://twitter.com/IFTVofficial/status/1041340441210302465


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!