NaslovnicaVijestiČeka nas drama: Evo kako Hrvatska može do SP 2018!

Čeka nas drama: Evo kako Hrvatska može do SP 2018!

Čeka nas drama kada je u pitanju mjesto Hrvatske na Svjetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji. Hrvati su zakomplicirali svoj put do Svjetskog prvenstva nakon što su poraženi od Turske u gostima sa 1-0.

Čeka nas drama

U posljednja dva kola se čak četiri ekipe nadaju prvoj poziciji, a to su Hrvatska, Island, Turska i Ukrajina. Tko završi prvi na tabeli naravno ide izravno na Svjetsko prvenstvo, dok će se osam najboljih drugih ekipa igrati u baražu.

Hrvatska je prije tri kola poražena od Islanda sa 1-0, gdje je zatim pobijedila Kosovo sa minimalnih 1-0, gdje su poslije kako smo već spomenuli, izgubili od Turske sa 1-0 i to bi ih moglo koštati prvog mjesta.

Nakon što su pobijedili Ukrajinu, Island se sada našao na d rugoj poziciji, sa samo gol razlikom iza Hrvatske, gdje obje ekipe imaju po 16 bodova i oni će sada željeti da se domognu prvog mjesta u skupini I. Turska i Ukrajina su se približile na dva boda razlike i sada se situacija dodatno zakuhala.

[su_live_koeficijenti_v2]

Hrvatska će u sljedećem kolu  (6. listopada) igrati protiv Finske, gdje će im biti potrebna pobjeda, no Island će ići na teško gostovanje u Tursku, dok će Ukrajina imati jedno lagano gostovanje u Kosovo.

Zatim će 9. listopada Hrvatska gostovati u Ukrajini, Finska dočekuje Turke, a Island će ugostiti Kosovo.

Sada nas zanimaju kalkulacije.. Vrlo zanimljivo je to da ukoliko Hrvatska ostvari sve pobjede do kraja, prvo mjesto im neće biti zagarantovano, jer ako Island ostvari obje pobjede sa boljom gol razlikom, mogli bi prestići Hrvatsku.

Ako bi Hrvati osvojili 4 boda, Island i Turska bi ih mogle prestići ako i oni ostvare obje pobjede, s tim da bi i Turci morali imati mnogo bolju gol razliku, no s obzirom da Turci i Islanđani imaju međusobni susret, obje ekipe ne mogu prestići Hrvatsku i nadamo se da će taj rezultat ići u prilog Hrvatskoj. Reprezentacija Hrvatske također može završiti prva ukoliko Island ne ostvari obje pobjede.

[su_no1forfootball]

Ako Hrvati ostvari samo tri boda, mogli bi završiti čak i na trećem mjestu, ali i na prvom. Ajmo reći da će Hrvati biti prvi, ukoliko Turska pobijedi Islanđane kod kuće i ne pobijedi Fince, a Ukrajina ne ostvari pobjedu nad Kosovom. Sve u svemu, Hrvatska mora ostvariti obje pobjede sa što boljom gol razlikom i nadati se  što povoljnijim rezultatima drugih ekipa.

Da se nije desio taj kiks protiv Turske, Hrvatska bi bukvalno sa dva remija bila prva i prošla dalje, ali to se nije desilo i stvari su se malo zakomplicirale, no mogle bi postati veći razlog za brigu ukoliko Čačićeva momčad ne ostvari željene rezultate do kraja.

Kriteriji rangiranja ekipa:

1. Osvojeni bodovi

2. Gol razlika
3. Broj zabijenih golova
4. Međusobni omjer izjednačenih momčadi
5. Gol razlika među izjednačenim momčadima
6. Zabijeni golovi u međusobnim susretima
7. Golovi u gostima među izjednačenim momčadima
8. Fair play
9. Ždrijeb

Ako mislite da će se Hrvatska kvalificirati dalje, odigrajte tu okladu u bet365 kladionici koja nam nudi najbolje koeficijente bez manipulativnih troškova i poreza na dobitke. Sretno Hrvatska!

UPLATI!
Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!