NaslovnicaVijestiČelnici Barcelone bijesni na Xavija zbog njegove izjave na press konferenciji, prijeti...

Čelnici Barcelone bijesni na Xavija zbog njegove izjave na press konferenciji, prijeti mu otkaz

Čini se da Barcelona ne može bez iznenađujućih situacija, a najnovija se dogodila zbog izjave trenera Xavija na konferenciji za medije prije prvenstvene utakmice s Almerijom. Naime, Marca piše da u klubu vlada kaos, dok As donosi konkretnije informacije, navodeći da je bijesni predsjednik Joan Laporta naredio sportskom direktoru Decu da započne potragu za novim trenerom.

Cadena SER, najslušanija radio postaja, ističe da čelnici Barcelone vrše veliki pritisak na Laportu da otpusti Xavija te da su trener i njegov stručni stožer zamoljeni da napuste klub. Prije samo dva mjeseca Xavi je povukao odluku o odlasku na kraju sezone, a sada je javno obznanio da Barcelona nema novca za pariranje Realu i da su pojačanja neophodna.

“Navijači moraju shvatiti da ova Barcelona nije ona od prije 25 godina. Prije bi trener Barcelone došao predsjedniku i rekao ‘želim ovog igrača i ovog i još jednog’. To više nije slučaj. No, moramo pojačati momčad ako ne želimo da sve ostane kako jest, bit će nam jako teško boriti se s Realom i u Europi. Ne možemo napredovati ukoliko ne bude određenih promjena u momčadi. Pokušat ćemo se nositi s Realom. Smatram da navijači Barcelone moraju razumjeti da je situacija veoma teška, posebno u ekonomskom smislu. Nismo na istoj razini kao ostali vrhunski klubovi”, kontroverzne su riječi Xavija na konferenciji za novinare.

Španjolski mediji izvještavaju da je uprava Barcelone bijesna, ne samo zbog Xavijevog pesimizma, već i zato što je navodno na sastanku u Laportinoj kući govorio potpuno suprotno.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!