NaslovnicaVijestiČelnici Juventusa dali rok Emreu Canu da odluči gdje nastavlja karijeru

Čelnici Juventusa dali rok Emreu Canu da odluči gdje nastavlja karijeru

Vezni igrač Liverpoola Emre Can, koji se u posljednjih nekoliko mjeseci povezuje sa odlaskom iz kluba s obzirom da još uvijek nije produžio ugovor koji ističe na kraju sezone, dobio je rok do kada mora donijeti odluku o svojoj budućnosti.

Emre Can dobio rok

Već duže vrijeme za njega interes pokazuje Juventus, koji je poznat po posebnoj transfer politici, te ne želi propustiti priliku dovesti još jednog sjajnog igrača besplatno.

Uprkos svemu, njemački reprezentativac odgađa donošenje konačne odluke, što se upravi ‘Stare dame’ nimalo ne sviđa, te su mu postavili rok do kada mora odlučiti, u protivnom će odustati od njega. Izvršni direktor kluba iz Torina Guiseppe Marotta priznao je kako njemu i ostalima u klubu nestaje strpljenja.

U intervjuu za Tuttosport on je rekao: “I sam sebe pitam kakva je situacija. Želimo da se ova sapunica završi u narednih desetak dana. Dobra je odluka što on procjenjuje sve mogućnosti, tako da ćemo sačekati i vidjeti što želi učiniti.”

Prije nekoliko dana pojavile su se špekulacije kako Can zahtijeva platu od čak 200,000 funti tjedno kako bi ostao u klubu, ali to je negirao njegov trener Jurgen Klopp, koji je ipak priznao kako su pregovori u toku, te da još uvijek ništa nije odlučeno.

[su_premierleague]

“Situacija je otvorena, kao što smo rekli i ranije. Sve dok se ne donese odluka situacija je otvorena. U pregovorima smo s njim, sve je u redu, osim činjenice da još uvijek nije potpisao novi ugovor, ali ok, to nije problem”, rekao je njemački stručnjak.

Što god se dogodilo, u Liverpoolu neće previše žaliti u slučaju njegovog odlaska, s obzirom da su već osigurali dolazak zvijezde Bundeslige Nabyja Keite, koji na Anfield stiže sljedećeg ljeta u transferu vrijednom čak 65 miliona eura. Gvinejac je u sjajnoj formi i ove sezone, i ukupno je u 33 nastupa za RB Leipzig u svim takmičenjima postigao osam golova i podijelio šest asistencija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!