NaslovnicaVijestiČELNICI KLUBA ODLUČILI: Evo što će se dogoditi s Kepom nakon onoga...

ČELNICI KLUBA ODLUČILI: Evo što će se dogoditi s Kepom nakon onoga što je uradio jučer!

Nakon nekoliko tjedana velikog pritiska na Maurizija Sarrija zbog loših rezultata koje je Chelsea ostvario u posljednje vrijeme, jučer je cijela nogometna javnost mogla vidjeti koliko je situacija loša u londonskom klubu.

Chelsea neće kazniti Kepu Arrizabalagu

‘Plavci’ su poraženi nakon penala u finalu Carabao kupa protiv Manchester Cityja, a veliko nepoštovanje Sarriju je pokazao golman tima Kepa Arrizabalaga. Naime, Španjolac se povrijedio u posljednjim trenucima produžetaka, nakon čega je Sarri naredio ulazak Willyja Caballera u igru za predstojeće penale.

Međutim, kada je četvrti sudac najavio izmjenu, Kepa je odbio napustiti teren, sugerirajući kako želi ostati. Sarri je u tom trenutku pobijesnio, a čak ga je i David Luiz pokušao nagovoriti da poštuje njegovu odluku, ali bivši golman Athletic Bilbaa nije želio slušati. Na kraju je odlučeno kako će ostati, i njegov tim je izgubio rezultatom 4-3.

Nakon poraza, i Sarri i Kepa su izjavili kako ovaj incident nije bio ništa više od nesporazuma, ali svima je jasno kako je to daleko od nesporazuma. Mnogi navijači kluba su na društvenim medijima iznijeli mišljenje kako 24-godišnjak ne bi trebao biti pozvan za utakmicu protiv Tottenham Hotspura u srijedu.

Tehnički, Kepa nije prekršio nikakvo pravilo odbivši da izađe sa terena, a engleske novine Evening Standard pišu kako su u Chelseaju donijeli odluku kako ga uopšte neće kazniti, na što su navijači burno reagovali. Ovaj incident pokazuje koliku moć današnji nogometaši imaju u svojim klubovima, iako je Luiz izjavio da Sarri i dalje upravlja svlačionicom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!