NaslovnicaVijestiZa četiri dana hitan sastanak klubova u Italiji: Serie A se prekida...

Za četiri dana hitan sastanak klubova u Italiji: Serie A se prekida – Interu pada vrijednot za 150 milijuna!

Hitni sastanak klubova u Italiji će se održati u srijedu, s obzirom na situaciju koja je u ovom trenutku nastala. Nekoliko igrača širom klubova u Seriji A su zaraženi koronavirusom.

Za četiri dana

Pozitivni na koronavirus su igrači Fiorentine, Sampdorije i Milana, dok su sada zbog toga sazvali hitan sastanak koji će se održati u srijedu.

Ranije su klubovi naveli da žele nastaviti ligu, ali sada će se razmatrati razni scenariji oko prekida Serie A.

Navodi se kako će se pričati o tome kako će se klubovi postaviti prema TV kućama koje su dobile prava na prijenos Serije A. Ukoliko se liga ne nastavi, treba očekivati da TV kuće neće isplaćivati klubovima 233 milijuna eura za ovu sezonu.

Većini klubova je taj novac potreban i spremni su ga tražiti čak i na sudu. No, ukoliko se liga prekine, teško da će klubovi dobiti tu bitku na suđenju.

Još jedna zanimljiva činjenica je i ta da se Inter nalazi među 20 klubova u Italiji kojima će drastično pasti cijena. U veljači je momčad Intera vrijedila 653 milijuna eura, a ako se liga ne nastavi, njihova vrijednost pada na 496 milijuna eura. Međutim, ako se ipak sezona na kraju nastavi, Interova vrijednost će pasti samo na 556 milijuna eura.

Vrijednost Romelu Lukakua kojeg su doveli prošlog ljeta iz Manchester Uniteda će sa 88 milijuna eura pasti na 75 milijuna ako se sezona ne nastavi. Međutim, ako se ova sezona nastavi, njegova vrijednost će pasti samo za 8 milijuna eura.

Kako stvari stoje sve su šanse da će Serie A odlučiti prvaka baš onako kako je to uradila i Francuska.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!