NaslovnicaVijestiČetiri napdača koje bi Chelsea mogao dovesti ovog januara

Četiri napdača koje bi Chelsea mogao dovesti ovog januara

Četiri napdača koje bi Chelsea mogao dovesti ovog januara. Chelsea je navodno na uži izbor svoje liste stavio četiri napadača koje bi mogli dovesti ovog januara. Privremeni trener Plavaca, Guus Hiddink je priznao da je zabrinuta kada trenutna opcija u napadu Diego Costa nije dostupan.

Četiri napdača koje bi Chelsea mogao dovesti

“Imam dobar odnos sa odborom”, rekao je Hiddink

“Oni su otvoreni za opcije, ali to ne govori da dogovor mora da se uradi. Kada su igrači u dobroj formi, mi smo dobro, ali ne smijemo ići na tu opasnost kada nam se povrijede jedan ili dva naša napadača.”

Loic Remy se upravo vratio sa ozljede, nakon mjesec dana, dok je budućnost Radamel Falcaa još uvijek u pitanju nakon razočaravajuće posudbe.

Prema pisanju The Times, Chelsea razmatra opciju da pošalje ponude za Leicesterovog Jamie Vardyja, Atletico Madridovog Jackson Martineza, West Bromovog Saido Berahino-a i Emmanuel Adebayora.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Jedna od te četiri opcije dolaze u obzir, sada zavisi koji od igrača je spreman da dođe u klub, ili koji od klubova želi da pusti svog igrača, gdje se ne računa Adebayor koji je bez kluba, ali ima mogućnost da odabere neku drugu opciju i ponudu od drugog kluba.

Vardy, koji je prvi strijelac Premier lige sa 15 golova, je također povezan sa prelaskom u Manchester City.

Martinez je u Atletico došao u ljeto nakon tri odlične sezone u Portu. Međutim, on se bori da postigne golove u La Ligi.

Berahino nije zadovoljan i želi da napusti Hawthorns nakon što mu je bio uskraćen transfer u Tottenham u ljeto prošle godine.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!