NaslovnicaVijestiChelsea daje 90 milijuna eura za zvijezdu Bundeslige

Chelsea daje 90 milijuna eura za zvijezdu Bundeslige

Prema riječima stručnjaka za transfere Fabrizia Romana, hrvatski stoper Joško Gvardiol postat će najskuplji branič u povijesti nakon što je Chelsea za njega službeno ponudio Leipzigu 90 milijuna eura.

Očekuje se da će do realizacije transfera doći nakon što klubovi odmaknu daleko u pregovorima, ali Romano dodaje da Gvardiol ostaje u Leipzigu do kraja ove sezone, a idućeg ljeta odlazi u Chelsea.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ukoliko transfer postane službeni, mladi bi Hrvat srušio dosadašnjeg rekordera Harryja Maguirea za kojeg je Manchester United Leicesteru prije tri godine platio 87,1 milijun eura. Iza njega je i Virgil van Dijk kojeg je Liverpool prije četiri godine platio Southamptonu za 84,5 milijuna eura.

Njemački klub će od Gvardiole zaraditi četiri puta više otkako je prošle godine došao iz Dinama u transferu vrijednom 18,8 milijuna eura.

I Dinamo će profitirati jer u Guardiolinom kupoprodajnom ugovoru s Leipzigom postoji klauzula prema kojoj hrvatski prvak dobiva 20 posto zarade njemačkog kluba kada ovaj igrač prijeđe u treći klub. Zagrebački klub tako bi od transfera dobio 14,24 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!