NaslovnicaVijestiChelsea dovodi pet novih pojačanja ovog ljeta: Evo kako će izgledati njihov...

Chelsea dovodi pet novih pojačanja ovog ljeta: Evo kako će izgledati njihov sastav sljedeće sezone!

Chelsea je navodno započeo razgovore sa Leicesterom o transferu Bena Chilwella, pa kako bi se igrač Lisica mogao uklopiti na Stamford Bridgeu?

Chelsea je otvorio pregovore sa Leicesterom oko dogovora za Ben Chilwella, navodi se u izvještajima. Hrabar potez jedan je od nekoliko potencijalnih visokopozicioniranih potpisa sa kojima se Plavci nastoje pojačati ovog ljeta.

Menadžer Frank Lampard nada se osvježiti svoj sastav i osigurati pojačanja na brojnim ključnim pozicijama uoči sezone 2020/21.

Chelsea je već kontaktirao Leicestera zbog Chillwella, govore nam izvještaji iz Engleske.

Oni tvrde da su Plavci započeli pregovore u utrci sa nizom velikih europskih klubova – uključujući Manchester Cityja, Atletco Madrida i PSG-a – koji prate 23-godišnjaka.

Najnovije izvješće sugerira da je Chilwell rekao svom agentu da bi se radije preselio u LOndon, iako se smatra da bi Leicester ovog igrača procijenio na 80 milijuna funti.

To bi odgovaralo naknadi koju su prošlog ljeta dobili od Manchester Uniteda za Harryja Maguirea.

AKo Chelsea odluči uzeti Chilwella, očekuje se da će Emerson Palmieri ili Marcos Alonso otići sa Stamford Bridgea kako bi napravili mjesta za novo pojačanje.

Evo kako će izgledati sastav Chelsea od sljedeće sezone ako Lampard bude uspio dovesti sva planirana pojačanja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!