NaslovnicaVijestiChelsea i Arsenal se bore za potpis novog Zlatana Ibrahimovića iz Barcelone

Chelsea i Arsenal se bore za potpis novog Zlatana Ibrahimovića iz Barcelone

Chelsea i Arsenal se bore za potpis novog Zlatana Ibrahimovića iz Barcelone. Arsenal i Chelsea su spremni da se bore za potpis Barceloninog mladog igrača Abel Ruiza.

Chelsea i Arsenal se bore za potpis novog Zlatana Ibrahimovića iz Barcelone

Ruiz koji ima tek 16. godina, tek treba da potpiše profesionalni ugovor i mogao bi biti potencijalno pojačanje velikana iz Premiershipa, tvrdi Mirror.

Mladi napadač Barcelone je poređen sa Zlatanom Ibrahimovićem u akademiji katalonskog kluba, La Masiji i smatra se da je jedan od najboljih mladih talenata u Španiji u ovom trenutku.

Vjeruje se da su Arsenal i Chelsea već razgovarali sa porodicom igrača.

Barcelona pokušava da uvjeri Ruiza da ostane, ali strahuje da bi mogao doći u iskušenje da prihvati neke od astronomskih ponuda iz Engleske.

BArsenal može imati prednost u odnosu na Chelsea sa skautom Francis Cagigaom, koji je regularan na utakmicama mladog tima u Španiji.

Cagigao je i prije bio u krivolovu na talente iz Barcelone nakon što je iskopao Cesc Fabregasa i Hector Bellerina iz europskih šampiona.

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!