Naslovnica Vijesti Chelsea, Manchester City i Real Madrid će biti izbačeni iz polufinala Lige...

Chelsea, Manchester City i Real Madrid će biti izbačeni iz polufinala Lige prvaka!

Očekuje se da će Chelsea, Manchester City i Real Madrid ovog tjedna biti izbačeni iz polufinala Lige prvaka zbog sudjelovanja u novoj europskoj Superligi.

Chelsea, Manchester City

Sastanak će se održati do petka 23. travnja, prema riječima Jespera Mollera, danskog direktora FA-a i člana UEFA-e.

Moller je za DR Sport rekao da će klubovi koji sudjeluju u novom natjecanju, a koji se još uvijek natječu u Ligi prvaka biti uklonjeni iz natjecanja.

“Real Madrid, Manchester City i Chelsea ispadaju i očekujem da će se to dogoditi u petak,” rekao je. “A onda moramo vidjeti kako završiti Ligu prvaka.”

Ako bi se to dogodilo, onda bi PSG bio jedini klub koji bi ostao u natjecanju, jer bi u polufinalnoj fazi trebali igrati sa Manchester Cityjem, a Chelsea sa Real Madridom.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!