NaslovnicaVijestiChelsea ne može prijaviti igrače od 100 milijuna eura za Ligu prvaka

Chelsea ne može prijaviti igrače od 100 milijuna eura za Ligu prvaka

Chelsea je oborio rekord transfera u jednoj sezoni. Londonski klub je prošlog ljeta i nakon siječanjskog prijelaznog roka potrošio čak 611,49 milijuna eura.

Chelsea je samo u siječnju potrošio 329,5 milijuna eura, što je čak 43 posto ukupne vrijednosti transfera Premier lige. Doveli su sedam igrača, ali su se našli u problemu jer će samo trojica od te sedmorice moći igrati Ligu prvaka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Chelsea je doveo Enza Fernandeza za 121 milijun eura, što je rekord Premier lige. Prije njega stigli su Mihajlo Mudrik (Šahtar, 70 milijuna), Benoit Badiashile (Monaco, 38 milijuna), Noni Madueke (PSV, 35 milijuna), Andrey Santos (Vasco de Gama, 12,5 milijuna), David Datro Fofana (Molde, 12 milijuna) i Joao Felix iz Atletico Madrida na posudbu za 11 milijuna eura.

Očekuje se da će Felix biti prijavljen za Ligu prvaka. Uz njega će trener Graham Potter vjerojatno odabrati Fernandeza i Mudrika. Tako da će Badiashile, Madueke, Santos i Datro, igrači plaćeni 97,5 milijuna eura, utakmice Lige prvaka najvjerojatnije gledati s tribina.

Chelsea će u osmini finala Lige prvaka igrati protiv Borussije Dortmund. Prva utakmica u Njemačkoj je 15. veljače, a uzvrat 7. ožujka u Londonu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!