NaslovnicaVijestiCHELSEA OBARA REKORD: Za 70 milijuna funti dovode zamjenu za Eden Hazarda!

CHELSEA OBARA REKORD: Za 70 milijuna funti dovode zamjenu za Eden Hazarda!

Chelsea obara rekord! Za 70 milijuna funti dovode zamjenu za Eden Hazarda! Chelsea i drugi zainteresirani klubovi su spremni da zapečate transfer zvijezde Borussije Dortmund Christiana Pulišića, a klub ga je spreman prodati na ljetnom prijelaznom roku.

Chelsea obara rekord

Visoko rangirani mladi internacionalac Amerike dugo je bio povezan sa nizom najboljih europskih klubova nakon što je impresionirao formom u Dortmundu i čini se da bi uskoro mogao biti na izlaznim vratima.

Međutim, BVB ne želi prodati Pulišića u siječnju i samo će ga pustiti ako dođe ponuda od 70 milijuna funti, što bi bila rekordna naknada za Plavce, prema pisanju Telegrapha.

20-godišnjak će u 2020. godini biti izvan ugovora, što može igrati važnu ulogu u razmišljanju njegovog kluba, a Chelsea bi sigurno mogao iskoristiti situaciju.

U izvješću se također spominju Liverpool i PSG kao obožavatelji ovog dječaka, ali također napominju da bi Chelsea sa njim ublažio udaraca potencijalnog odlaska Eden Hazarda.

Kao i Pulišić, Belgijanac bi trebao biti van ugovora na kraju sljedeće sezone, a nagađanja o njegovoj budućnosti i dalje dominiraju naslovima.

CFC se mora početi snalaziti ako bi Hazard napustio Stamford Bridge, tako da su pronašli Pulišića koji bi mogao ublažiti udarac.

Ako se Amerikanac bude napustio Dortmund, bit će zanimljivo vidjeti gdje će otići, iako Chelsea možda nije dobra opcija za njega, jer nerado daju prilike mladim igračima.

Zapravo, Pulišić možda izgleda najprikladniji za stil igre koju ima Liverpool, iako u ovom trenutku imaju više mogućnosti u napadu, pa ga možda neće smatrati glavnom metom tog ljeta.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!