NaslovnicaVijestiCHELSEA OSLABLJEN PROTIV BATE BORISOVA: U Bjelorusiju nije otputovala jedna od najvećih...

CHELSEA OSLABLJEN PROTIV BATE BORISOVA: U Bjelorusiju nije otputovala jedna od najvećih zvijezda!

Sutra su na rasporedu susreti četvrtog kola grupne faze Europske lige, a engleski velikan Chelsea će gostovati kod bjeloruskog Bate Borisova.

Morata ne igra protiv Borisova

Trener ‘Plavaca’ Maurizio Sarri, koji ne Stamford Bridge stigao proteklog ljeta kao zamjena za Antonija Contea, danas je potvrdio kako jedna od najvećih zvijezda njegovog tima Alvaro Morata nije otputovao u Bjelorusiju, s obzirom da mu je odlučio dati odmor.

Nakon što je u drugom dijelu sezone igrao razočaravajuće pod vodstvom Contea, Morata je u istoj formi nastavio igrati i na početku ove sezone. Međutim, u posljednjih nekoliko tjedana, otako je povrijeđen Eden Hazard, on je počeo pružati nešto bolje partije, te je postigao čak pet golova u posljednjih sedam nastupa u svim takmičenjima.

Španjolski napadač je proteklog vikenda postigao dva gola u pobjedi protiv Crystal Palacea rezultatom 3-1 u 11. kolu Premier lige, te će sutra dobiti zasluženi odmor. S druge strane, Hazard je otputovao u Bjelorusiju s ostatkom tima, iako bi i on mogao biti odmoren, s obzirom da se još uvijek nije u potpunosti oporavio od povrede leđa.

Na pitanje novinara zašto Morata nije otputovao, Sarri je odgovorio: “Igrao je tri uzastopne utakmice, tako da sam pomislio da je bolje za njega da se odmori u Cobhamu (trening centru) i nastavi trenirati. Jedini problem je Cesc Fabregas, koji je imao groznicu.”

Zatim je na pitanje da li je ostanak Morate bila njegova odluka ili je planirao dati mu priliku sutra, on je rekao: “Ne, mislim da je upravo suprotno. Morata je ostao u Cobhamu samo da se odmori, i naravno da trenira. Mislim da je bolje za njega da ostane u dobroj formi i da trenira dva ili tri puta nego da igra i sutra. Ponekad je bolje odmoriti nego uvijek igrati.”

Morata je jučer izjavio kako je previše puta pokušao opravdati svoju lošu formu, čak do te mjere da mu je ponekad i teren bio previše mokar, što je, kako priznaje, radio potaknut svojim nezadovoljstvom. Rekao je: “U nogometu je fizičko stanje jako važno, ali glava je najvažnija stvar. Ukoliko nemate to u glavi, ukoliko psihički niste dobri, onda ste u nevolji. Imao sam periode u kojima mi je sve smetalo, ukoliko je padala kiša bio sam ljut, ukoliko promašim priliku ljutio sam se jer je teren natopljen, to su bili samo izgovori, što nije bilo dobro. Svako može imati loše periode u svom životu, ali mis mo poznati, ponekad neki misle kako mi nismo ljudi, kako nemamo osjećaje i probleme.”

Najnovije vijesti

Bellingham i Zidane preporučili istog igrača Real Madridu

0
Uoči ljetnog prijelaznog roka, Jude Bellingham i Zinedine Zidane navodno su preporučili istog igrača Real Madridu. Prošlog ljeta, Bellingham je odbio ponude Liverpoola, Manchester...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!