NaslovnicaVijestiChelsea otpustio Franka Lamparda: Oglasio se i Abramović!

Chelsea otpustio Franka Lamparda: Oglasio se i Abramović!

Chelsea je otpustio Franka Lamparda. Nakon što je na pojačanja potrošio preko 200 milijuna eura, Chelsea je na polovici prvenstva pod vodstvom legende kluba i neiskusnog trenera Franka Lamparda pao na deveto mjesto sa 11 bodova manje od vodeće Manchester Uniteda.

Čak ni pobjeda protiv Lutona u FA kupu jučer nije pomogla da se Lampardu sačuva posao. Presudilo je to što je u posljednjih pet susreta u Premier ligi pobijdio samo Fulham, te od mogućih 15 bodova osvojio samo četiri.

Klub je i zvanično objavio: “Chelsea je prekinuo suradnju sa Frankom Lampardom. Vlasniku je bilo vrlo teško donijeti ovu odluku. Zahvalni smo Franku na svemu što je napravio za oklub dok je bio trener. No, rezultati i nastupi momčadi nisu u skladu sa očekivanjima.”

“Nikada nije dobro vrijeme za rastank sa legendom kao što je Frank Lampard, ali nakon dugog razmišljanja odlučeno je da je potrebna promjena kako bi se igre momčadi popravile do kraja sezone.”

Nakon izjave kluba oglasio se i poznati vlasnik Roman Abramović: “Ovo je vrlo teška odluka. Ne samo zato što imam savršen odnos sa Frankom Lampardom i što ga poštujem. On je zaista čovjek sa velikom osobnošću i radnom etikom. U ovim okolnostima vjerujemo da je najbolja odluka bila zamijeniti menadžera. Zahvaljujem se Franku i želim mu sve najbolje. On je ikona ovog kluba i njegov status u klubu ostaje netaknut. Uvijek će biti dobrodošao na Stamford Bridge.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!