NaslovnicaVijestiChelsea plaća otpusnu klauzulu od 51.2 milijuna funti: Frank Lampard dovodi svoje...

Chelsea plaća otpusnu klauzulu od 51.2 milijuna funti: Frank Lampard dovodi svoje prvo pojačanje iz Bundeslige!

Chelsea je povezan sa transferom za napadača RB Leipziga, Tima Wernera ovog siječnja, dok Frank Lampard planira dodati novo pojačanje za Plavce.

Chelsea plaća otpusnu

Transfer rok je otvoren i Chelsea je zauzet planiranjem svojih transfera. Plavcima je izrečena zabrana za dva prijelazna roka ranije ove godine nakon kršenja FIFA-inih pravila.

Kao rezultat toga, Chelsea ljetos nije mogao kupovati i gledali su kako njihovi rivali postaju mnogo jači, dok su također izgubili Eden Hazarda od Real Madrida nakon više od godinu dana špekulacija o njegovoj budućnosti.

Međutim, početkom prosinca potvrđeno je da je njihova žalba na raspravu zabrane transfer Arbitražnom suda za sport bila uspješna.

Sada kada je zabrana smanjena, ekipa iz zapadnog Londona može ovog mjeseca potpisati nova pojačanja, a jedan od mnogih igrača koji su povezani sa prelaskom na Stamford Bridge je napadač RB Leipziga Timo Werner.

Uz to rečeno, evo što znamo o glasinama o transferu Tima Wernera u Chelsea.

Lampardov proračun za siječanj iznosi 150 milijuna funti. Za dovođenje Wernera sigurno treba ogromna svota, jer je klub u utrci za naslov prvaka Bundeslige, dok su prošli i u osminu finala Lige prvaka.

Srećom, Lampard ima podršku kada su sredstva u pitanju.

Izvještaj navodi kako je došlo do zabune oko klauzule o puštanju Wernera, pri čemu neki navode kako je njegova klauzula 25.6 milijuna funti, dok su neki rekli da je to išlo čak i do 51.2 milijuna funti posljednjih mjeseci.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!