NaslovnicaVijestiChelsea ponudio preko 70 milijuna za napadača Evertona

Chelsea ponudio preko 70 milijuna za napadača Evertona

Više od 200 milijuna eura Chelsea je potrošio u aktualnom prijelaznom roku, ali novi vlasnik Todd Boehly nema namjeru da se zaustavi na tome. Odlučni su dovesti 21-godišnjeg napadača Evertona, Anthonyja.

Ništa sporno, s obzirom da se radi o perspektivnom nogometašu, no je li 71 milijun eura realna vrijednost za igrača koji iza sebe ima samo jednu cijelu sezonu u Premier ligi i četiri pogotka u 51 nastupu?

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Sky sports” piše da je Chelsea povećao ponudu na 71 milijun eura, budući da je prvobitnih 47 milijuna eura odbijeno pod izgovorom da Gordon nije na prodaju.

Krilnog napadača rođenog u Liverpoolu, gdje je i počeo trenirati nogomet u Evertonu, ljetos su željeli i Newcastle i Tottenham, ali Newcastle nije poslao konkretnu ponudu, dok Tottenhamu nije prošla zamisao da ga dobiju u paketu s Richarlisonom.

Hoće li ga Chelsea uspjeti dovesti? Za ponuđeni iznos, u Evertonu ne bi trebali previše razmišljati.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!