NaslovnicaVijestiCHELSEA POSLAO PONUDU: 101 milijun funti za zvijezdu Barcelone! - ZAMJENA ZA...

CHELSEA POSLAO PONUDU: 101 milijun funti za zvijezdu Barcelone! – ZAMJENA ZA HAZARDA!

Chelsea poslao ponudu! 101 milijun funti za zvijezdu Barcelone! Chelsea je navodno došao sa ponudom vrijednom 101 milijun funti za transfer Philippea Coutinha.

Chelsea poslao ponudu

Ovo nam piše Don Balon, koji tvrdi da je napadački veznjak Barcelone jedan od glavnih ciljeva za zamjenu Eden Hazarda.

S obzirom na situaciju oko ugovora Belgijanca na Stamford Bridgeu, logično je da Plavci počnu raditi na dovođenju novog igrača na tom području.

Coutinho je igrao odlično u svom vremenu provedenom u Premier ligi sa Liverpoolom, čak i ako se mučio da napravi korak u Barceloni od dolaska prošle sezone.

Može se dogoditi da bi brazilski internacionalac pozdravio priliku za još jedan boravak u engleskom nogometu, dok bi sada dobio ključnu ulogu u Chelseajevoj ekipi, koja bi možda bolje odgovarala njegovoj vještini nego u trenutnoj ulozi koju ima pod vodstvom Ernesta Valverdea.

Iako će navijači CFC-a bez sumnje biti razočarani sa gubitkom igrača svjetske klase kao što je Eden Hazard, a tada bi im odlično odgovarao neko poput Coutinha za 101 milijun funti – što nije toliko ni skupo na trenutnom tržištu.

Prethodno izvješće Don Balona je također povezalo Chelseaja sa krilnim igračem Real Madrida Garethom Baleom kao potencijalnom zamjenom za opasnost, dok je ovaj izvještaj također povezao kluba sa Iscom, sugerirajući da su pokušali i za njega i za Coutinha u posljednjih nekoliko sati.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!