NaslovnicaVijestiChelsea poslao službenu ponudu za Erlinga Haalanda!

Chelsea poslao službenu ponudu za Erlinga Haalanda!

Nakon što je postigao 49 golova u 52 utakmice, Haaland je privukao zanimanje iz cijelog svijeta, međutim, Chelsea je taj koji je u najboljoj poziciji za potpisivanje norveškog talismana.

Chelsea poslao službenu

Prema seznacionalnim vijestima, vjeruje se da su aktualni prvaci Europe poslali prvu službenu ponudu za zvijezdu Dortmunda – iako je tešk oda će ona zadovoljiti njemačku ekipu.

Haaland trenutno smatraju jednim od najboljih napadača na svijetu što također ne čudi, posebno s obzirom na njegovu nevjerojatnu formu i za klub i za državu.

Kao rezultat njegovih nastupa iz tjedna u tjedan, Chelsea je poslao pametnu ponudu da pokuša namamiti norveškog kapetana na Stamford Bridge.

Izvješće sugerira da su Plavci Dortmundu poslali ponudu od 60 milijuna funti, kao i njihovog napadača Tammyja Abrahama – koga procjenjuju na 35 milijuna.

Ne spominje se da je dogovor postignut, ali ako je istina, to dokazuje koliko je Chelsea ozbiljan u namjeri da dovede Haalanda.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!