NaslovnicaVijestiChelsea poslao zvaničnu ponudu za zvijezdu PSG-a: Nude mu 360.000 funti tjedno!

Chelsea poslao zvaničnu ponudu za zvijezdu PSG-a: Nude mu 360.000 funti tjedno!

Chelsea je navodno poslao ponudu kako bi potpisao napadača Paris Saint-Germaina Edinsona Cavanija kojeg je Manchester United želio posuditi.

Chelsea poslao zvaničnu

Urugvajski internacionalac trenutno nije naklonjen PSG-u, što je dovelo do mnogo nagađanja da bi mogao biti na izlaznim vratima ovog siječnja.

Nakon što je u nedavnom izvještaju u Manchester Evening Newsu bio povezan i s Manchester Unitedom, čini se da je on sada meta Chelseaja, koji je PSG-u predstavio svoju ponudu, prenosi Times.

Izvještaj tvrdi da su Plavci spremni platiti pet milijuna funti za dovedu Cavanija na posudbu, a istovremeno su spremni platiti i njegovu prekomjernu plaću od oko 360.000 funti tjedno.

Ipak, čini se kako bi PSG radije trajno prodao Cavanija za oko 23 milijuna funti, piše Times.

Ostaje za vidjeti kako će Chelsea odlučiti krenuti naprijed, ali sve se to čini prilično rizičnim novcem za 32-godišnjaka koji nikada nije igrao u Premier ligi.

Ipak, Cavani ima izvanredan učinak u karijeri s PSG-om i Napolijem prije njih, tako da postoje sve šanse da bi mogao dokazati dobru kupnju za Chelsea ili United.

Oba kluba trebaju dodatne mogućnosti u napadu – posebno Crveni đavoli nakon što su Marcusa Rashforda izgubio u duljoj ozljedi – a Cavani će se možda ovog mjeseca pokazati najboljom opcijom.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!