NaslovnicaVijestiChelsea prekinuo pregovore dvojice svojih igrača s Barcelonom

Chelsea prekinuo pregovore dvojice svojih igrača s Barcelonom

Još u zimu je Barcelona krenula u tihu ofenzivu prema Stamford Bridgeu. Andreas Christensen je bio laka meta. Danac nije želio produžiti ugovor s Chelseajem, a odlazak na Camp Nou učinio mu se idealnom destinacijom za nastavak karijere.

Dogovor između Londona i Barcelone za tog igrača bio je gotov mnogo prije nego što su to klubovi objavili u proljeće. Ipak, Barca nije htjela stati samo na Christensenu, željeli su dovesti “puni paket” iz Chelseaja, to jest kapetana Cesara Azpilicuetu, kao i lijevog beka Marcosa Alonsa.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Barca treba domaće igrače zbog UEFA-inih lista za europska natjecanja na kojima mora biti određen, ne veliki broj stranih igrača. Upravo iz tog razloga klubovi često dovode pojačanja iz zemalja u kojima se nalaze.

No sada se predugo provlači priča oko Azpilicuete i Alonsa. Toliko da su u ponedjeljak iz Londona odlučili prekinuti sve daljnje pregovore između Barcelone i spomenutih igrača.

Alonsu i Azpilicueti idućeg ljeta istječu ugovori s Chelseajem, bili su spremni za transfer, ali do njega još neće doći.

Chelsea se također odavno dogovorio sa Sevillom oko dovođenja stopera Julesa Koundea, no kada je Kounde čuo za interes Barcelone odmah je poželio igrati tamo. Barca želi Koundea, i navjerojatnije će ga dovesti i pored teške financijske situacije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!