NaslovnicaVijestiCHELSEA PRONAŠAO NAPADAČA: Pojačanje od 53 milijuna funti mijenja Moratu i Girouda!

CHELSEA PRONAŠAO NAPADAČA: Pojačanje od 53 milijuna funti mijenja Moratu i Girouda!

Chelsea pronašao napadača! Pojačanje od 53 milijuna funti mijenja Moratu i Girouda! Chelsea i ostali klubovi mogu navodno slati ponude za transfer Genoinog napadača Krzystof Piateka, a cijena koju su odredili je 53 milijuna funti.

CHELSEA PRONAŠAO NAPADAČA

Poljski internacionalac je ove sezone napravio odličan početak života u Seriji A, nakon što je postigao 14 golova u 15 utakmica za svoj novi klub.

Chelsea bi nesumnjivo trebao neko pojačanje u napadu u ovom trenutku nakon što su Alvaro Morata i Olivier Giroud razočarali ispred gola.

Najnoviji izvještaj iz Don Balona govori kako je Real Madrid također zainteresiran za Piateka, jer je i njima potreban napadač, dok Genoa traži oko 53 milijuna funti kako bi ga pustili.

Ovo ne bi trebalo biti previše skupo da odbije klubove poput Chelseaja i Madrida, a Daily Mail povezuje Plavce sa 23-godišnjakom ranije ove sezone.

CFC-ovi navijači zasigurno prepoznaju potrebu za poboljšanjem svoje momčadi ove zime, ako budu imali bilo kakve šanse da se vrate u utrku za naslov nakon loših rezultata u posljednje vrijeme.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!