CHELSEA PRONAŠAO NAPADAČA: Pojačanje od 53 milijuna funti mijenja Moratu i Girouda!

Chelsea pronašao napadača! Pojačanje od 53 milijuna funti mijenja Moratu i Girouda! Chelsea i ostali klubovi mogu navodno slati ponude za transfer Genoinog napadača Krzystof Piateka, a cijena koju su odredili je 53 milijuna funti.

CHELSEA PRONAŠAO NAPADAČA

Poljski internacionalac je ove sezone napravio odličan početak života u Seriji A, nakon što je postigao 14 golova u 15 utakmica za svoj novi klub.

Chelsea bi nesumnjivo trebao neko pojačanje u napadu u ovom trenutku nakon što su Alvaro Morata i Olivier Giroud razočarali ispred gola.

Najnoviji izvještaj iz Don Balona govori kako je Real Madrid također zainteresiran za Piateka, jer je i njima potreban napadač, dok Genoa traži oko 53 milijuna funti kako bi ga pustili.

Ovo ne bi trebalo biti previše skupo da odbije klubove poput Chelseaja i Madrida, a Daily Mail povezuje Plavce sa 23-godišnjakom ranije ove sezone.

CFC-ovi navijači zasigurno prepoznaju potrebu za poboljšanjem svoje momčadi ove zime, ako budu imali bilo kakve šanse da se vrate u utrku za naslov nakon loših rezultata u posljednje vrijeme.