NaslovnicaVijestiChelsea pronašao novog trenera: Evo tko mijenja Franka Lamparda!

Chelsea pronašao novog trenera: Evo tko mijenja Franka Lamparda!

Očekuje se da će Thomas Tuchel biti imenovan za novog menadžera Chelseaja nakon što je Frank Lampard danas otpušten.

Chelsea pronašao novog

Danas u jutarnjim satima otkriveno je da je Frank Lampard razriješen svojih dužnosti na Stamford Bridgeu, unatoč pobjedi nad Lutonom u FA kupu.

Ta pobjeda očito nije bila dovoljna za ublažavanje pritiska, a Chelsea se sada nalazi na devetoj poziciji u Premier ligi nakon poraza od Liecestera prošlog tjedna.

Sada se izvještava da se očekuje da će bivši menadžer PSG-a Thomas Tuchel preuzeti ulogu glavnog menadžera u klubu.

Nijemca su otpustili prvaci Ligue 1 23. prosinca, iste večeri njegova ekipa je pobijedila Strasbourga sa 4-0, ali dolazi sa dobrom reputacijom.

Tuchel je brzo postao favorit za posao u Londonu čim su objavljene vijesti da je Frank Lampard dobio otkaz, dok se uz njega spominju Max Allegri i Julian Nagelsmann.

Bivši trener Borussije Dortmund je sa PSG-om osvojio dva uzastopna naslova i doveo ih do prvog finala Lige prvaka u kolovozu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!