NaslovnicaVijestiChelsea pronašao pojačanje u obrani: Urugvajac stiže za 60 milijuna funti!

Chelsea pronašao pojačanje u obrani: Urugvajac stiže za 60 milijuna funti!

Prema Football Insideru, Chelsea je označio zvijezdu i braniča Atletico Madrida Jose Gimeneza kao metu broj jedan nakon što nisu uspjeli dovesti West Hamovog Declana Ricea.

Chelsea pronašao pojačanje

Football Insider tvrdi da su razgovori sa engleskim internacionalcem sada zastali, a Chelsea nije mogao natjerati Čekićare da se odreknut procjene vrijednosti od 21 milijun funti za 21-godišnjaka.

Čak se sugerira da su Plavci ponudili jednog ili više igrača plus gotovinu koja na kraju nije uspjela ubijediti Davida Moyesa.

Football Insider je izvijestio da Gimenezova klauzula o puštanju stoji 110 milijuna funti, ali Plavci se nadaju da će dovesti 25-godišnjaka za oko 60 milijuna funti.

Gimenez je u posljednje dvije sezone bio ograničen na 55 nastupa zbog stalnih problema sa ozljedama, iako Urugvajac ima veliko iskustvo na vrhunskoj razini i jedan je od najboljih braniča u svjetskom nogometu.

Gimenez je do sada upisao 190 nastupa za Diega Simeonea, dok je južnoamerikanac odigrao čak 58 nastupa za Urugvaj.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!