NaslovnicaVijestiChelsea pronašao zamjenu za Antonija Rudigera!

Chelsea pronašao zamjenu za Antonija Rudigera!

Chelsea razmatra ljetni transfer za Leicesterovog braniča Wesleya Fofanu, navode izvješća iz Engleske. Goal tvrdi da je europski prvak zainteresiran za 20-godišnjaka, koji je impresionirao otkako je stigao u Leicester 2020. godine iz St-Etiennea.

Brojnim igračima Chelseaja istječe ugovor na kraju sezone, uključujući braniče Antonija Rudigera, Andreasa Christensena i Thiaga Silvu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Rudiger i Christensen su zastali u potpisivanju novih ugovora na Stamford Bridgeu, a Chelsea sada identificira potencijalne zamjene ako napuste klub.

Fofana je trenutno ozlijeđen nakon što je imao gadnu ozljedu u predsezonskoj prijateljskoj utakmici protiv Villarreala.

Stoga se ne očeuje da će Chelsea napraviti taj transfer u siječnju, već će umjesto toga tražiti da ga dovedu na kraju sezone.

Menadžer Leicestera Brendan Rodgers nada se da će Francuz ponvo biti dostupan početkom sljedeće godine.

“(Fofana) radi jako dobro. Samo smo oprezni oko toga”, rekao je Rodgers.

“On je tako dobro radio i jako je radio. Vidjet ćemo gdje će doći početkom nove godine.”

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!