NaslovnicaVijestiChelsea pušta neželjenog napadača da napusti Stamford Bridge

Chelsea pušta neželjenog napadača da napusti Stamford Bridge

Chelsea pušta neželjenog napadača da napusti Stamford Bridge. Mladi napadač Chelseaja, Patrick Bamford privlači interes prvenstveno ekipe Queens Park Rangers, prema pisanju izvještaja iz Engleske.

Chelsea pušta neželjenog napadača da napusti Stamford Bridge

Bamford se preselio u Crystal Palace na posudbu u ljeto s ciljem sticanja nekog iskustva, nakon što je proveo posljednje dvije sezone u Championshipu (druga liga Engleske).

Ali 22-godišnjak je odigrao samo 119 minuta u ligi za orlove i vratio se na Stamford Bridge nakon što je u pola sezone prekinuo pozajmicu.

Privremeni trener Guus Hiddink je ipak priznao da napadač ima male šanse da bude uključen u prvi sastav na Stamford Bridge-u.

[su_bet365_200_bonus_veliki][touchcarousel id='1'][/su_bet365_200_bonus_veliki]

Potvrdio je prošle sedmice da će Bamfrod trenirati u klubu, a napadač je sada slobodan da traži novi klub u koji će otići na pozajmicu, jer ga Chelsea neće pustiti tako lahko na dugoročni ugovor u neki drugi klub.

Daily Mail tvrdi da je trener QPR-a, Jimmy Floyd Hasselbaink pokazao interes za napdača i želi da spasi Bamforda iz Chelsejeve akademije.

Holanđanin ima bliske veze na Stamford Bridge-u i želi ih iskoristiti da ojača svoju ekipu do kraja transfer roka.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!