NaslovnicaVijestiChelsea spektakularnim transferom doveo Sterlinga, krenuo po još jednog igrača Cityja

Chelsea spektakularnim transferom doveo Sterlinga, krenuo po još jednog igrača Cityja

Sterling već neko vrijeme pregovara s Chelseajem i stvari su konačno došle na svoje mjesto. Klubovi su dogovorili veliki transfer koji će zvijezdu engleske reprezentacije dovesti na Stamford Bridge.

Fabrizio Romano potvrdio je da su dva kluba dogovorila transfer u iznosu od 53 milijuna eura. Također, Građani će inkasirati još 12 milijuna eura u slučaju aktivacije bonus klauzula.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Dakle, obje su momčadi napravile prilično dobre rezultate za Sterlinga, kojem ističe ugovor sljedeće sezone i ulazit će u posljednju godinu ugovora s Cityjem i mogao bi besplatno napustiti klub. Gradska uprava nije htjela pustiti zvijezdu besplatno, tako da on predstavlja najveće pojačanje u eri novog vlasnika Chelseaja Todda Boehlyja.

Sterling će potpisati ugovor do 2027. s opcijom produljenja za još jednu godinu. Ali to nije sve. Chelsea je blizu potpisivanja ugovora s još jednom zvijezdom Cityja – Nathanom Akeom.

Nizozemski stoper karijeru je započeo u Chelseaju, ali na Stamford Bridgeu nikada nije dobio ozbiljniju priliku. Probio se kroz Bournemouth i City, a sada će ga Chelsea vratiti za oko 50 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!