NaslovnicaVijestiChelsea sprema ponudu karijere za Vardyja

Chelsea sprema ponudu karijere za Vardyja

Jamie Vardy je trenutno najbolji strijelac u Premeirshipu sa 15 postignutih golova u 16 mečeva i u životnoj je formi.

ponudu karijere za Vardyja

Za Vardya će biti mnogo ponuda u januaru, ali iako je trener Leicestera izjavio kako Vardy neće napusitit Lisice u januaru, Chelsea ne vjeruje u to.

Kako prenosi The Sun, Guus Hiddink je upravi Chelseaja rekao kako hoće Vardya u januaru u Chelseaju. Chelsea bi trebao poslati ponudu za Vardya oko 50 miliona funti.

Trener Leicestera Ranieri je nedavno izjavio kako igrači Leicestera moraju očistiti svoj um.

“To je bio sjajan rezultat. Ne za mene – već za tim i za navijače. Nije zbog toga što je to Chelsea, ali to su bila nova tri boda i mi smo nastavili gdje smo stali – na vrhu tabele”, rekao je Ranieri, pa nastavio:

“Možda njihovi igrači razumiju da šampiona nije lagano pobijediti. To nije moguće uraditi, svaki dan. Sada je važno da igrači očiste svoje umove i da misle na druge utakmice.”

“Za nas nije važno šta drugi misle, za nas je važno kako igramo. To je moj put – to je moja filozofija. Za mene, veoma sam zaniteželjan za svaku utakmicu. Želim da vidimo šta će se dogoditi u narednom periodu.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

 

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!