NaslovnicaVijestiChelsea sprema ponudu za Bruno Peresa

Chelsea sprema ponudu za Bruno Peresa

Chelsea sprema ponudu za Bruno Peresa. Plavci se navodno pripremaju da naprave prvi korak ka dovođenju Torinovog desnog beka Bruno Peresa. Peres je odigrao 52 utakmice za tim iz Serije A, otkako je došao iz Santosa 2014. godine za 1.73 miliona funti.

Chelsea sprema ponudu za Bruno Peresa

I njegovi impresivni nastupi su privukli interes iz Premier lige.

Talijanski mediji tvrde da Chelsea već neko vrijeme prati Brazilca i sprema ponudu kako bi ga doveo na ljeto.

Još uvijek šampioni Premier lige, očajnički žele da dovedu pojačanja u defanzivnom redu uoči sezone 2016/17, nakon mizerne sezone.

Chelsea je trenutno bez Kurt Zoume, koji je povrijedio ligamente koljena, i vjerovatno će izgubiti i John Terryja, ukoliko ne dođe do produženja ugovora.

Peres, koji također može igrati na krilu, je na meti i europskih giganata, Intera, Rome, PSG-a i Bayerna.

[su_bet_at_home_1]

Chelsea u utorak igra protiv Norwicha na Carrow Roadu. Koeficijent na Chelsea je puno manji naravno 1.53, još nakon njihove impresivne igre u posljednjih nekoliko utakmica, dok je na Norwich 6.50. Ukoliko se želite kladiti pak na remi ova dva kluba, koeficijent bi vam bio 3.80. Veoma dobre kvote, a i dan za dobiti neki novac. Ispod imate mogućnost da se okladite. Ukoliko niste registrovani, učinite to i dobijte bonus od 200€ na linku ispod. Pored toga možete vidjeti i naše analize sve predstojeće utakmice na linkovima koji su vam prezentirani ispod.

rRU6Wuj

[su_bet365_200_bonus_mali]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!