NaslovnicaNajave utakmicaChelsea - Tottenham: Borba za poziciju koja vodi u Ligu prvaka sljedeće...

Chelsea – Tottenham: Borba za poziciju koja vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone!

Chelsea je pretrpio svoj peti domaći poraz sezone u ponedjeljak navečer, kada ih je Manchester United uspio pobijediti u kontraverznim okolnostima. Momčad Frank Lamparda sada to mora riješiti izuzetno važnom utakmicom protiv Tottenhama u subotu.

Tottenham će napraviti kratko putovanje do Stamford Bridgea nakon što su ostvarili tri pobjede u ligi u nizu. Oni su trenutno samo jedan bod iza Chelseaja i sa pobjedom bi mogli ukrasti to četvrto mjesto.

Chelsea - Tottenham:

Timske novosti

Chelsea je ove sezone izgubio toliko domaćih utakmica u ligi koliko i u razdoblju od siječnja 2004. do studenog 2010. To je izvanredan podatak. To znači da je Lampardov tim izgubio manje utakmica u gostima (4), nego pred svojim navijačima. Pokupili su samo šest bodova u toliko ligaških utakmica u 2020. godini i više nisu favoriti za mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

Chelsea je u lošem stanju u ovom trenutku. U posljednje četiri utakmice su remizirali dva puta, te dva puta izgubili. Njihov poraz od 2-0 protiv Manchester Uniteda bio je zaista težak za progutati. Plavcima je VAR poništio dva gola i došlo je do sporne odluke kada je VAR odlučio da ne kazni Harry Maguirea, što je vidljivo bio crveni karton.

Na drugoj strani je Tottenham zabilježio neke lijepe pobjede, te su počeli da se bore za to četvrto mjesto. Nakon 12 utakmica je Tottenham bio na 14-oj poziciji i čak 12 bodova iza svojih rivala, no od tada su uspjeli da smanje taj jaz do jednog boda, a što se tiče forme Chelseaja, sve se čini kao da će ih preskočiti na tabeli.

Tottenhamov popis ozljeda bi ih možda mogao i zaustaviti u toj namjeri. Jose Mourinho je rekao da situacija ne može biti gora, jer su njegova dva najbolja strijelca van terena. Sin Heung -Min je pretrpio lom ruke u pobjedi od 3-2 protiv Aston Ville tijekom vikenda, a Harry Kane ostaje van terena zbog ozljede također.

Izostanci

Frank Lampard je bio razočaran kada je N’Golo Kante morao napustiti teren šepajući u porazu od Uniteda. Francuz je imao jednu tešku sezonu sa ozljedama i njegov utjecaj je ogroman gubitak.

Dodajmo tome da se i najbolji strijelac Abraham još uvijek nije vratio u punu kondiciju. Mladi engleski internacionalac je propustio utakmicu u ponedjeljak zbog problema sa gležnjem. Očekuje se da će barem biti na klupi.

Andreas Christensen, Ruben Loftus-Cheek i Calum Hudson-Odoi su van terena.

Kane i Son su postigli ukupno 33 gola ove sezone za Tottenham i obojica će biti van terena u ovoj utakmici. Moussa Sissoko će također propustiti susret zbog ozljede, ostavjaljući Mourinha nešto slabijim u sredini terena i napadu. Erik Lampela bi se mogao vratiti, ali ostaje pod znakom sumnje.

Moguće postave

Chelsea: Caballero; James, Zouma, Rudiger, Azpilicueta; Mount, Jorginho, Kovacic; Pedro, Batshuayi, Willian

Tottenham: Lloris; Tanganga, Alderweireld, Sanchez, Davies; Dier, Winks; Lamela, Alli, Bergwijn; Lucas Moura

Prijedlog za klađenje

Da Son nije ozlijeđen, vjerojatno bi vam rekao da igrate na pobjedu Tottenhama. Chelsea ima poteškoće na svojim utakmicama i bez Abrahama nemaju taj golgeterski dodir u ovom trenutku. Međutim, Tottenham sada također ima problema u napadu.

Hugo Lloris nije izgleado baš sigurno u toj pobjedi Tottenhama nad Aston Villom. Mogli biste tvrditi da je kriv za oba gola koja su im postigli. Chelsea će sigurno pokušati da ga testira i mislimo da ovo biti prilično izjednačena utakmica sa vrlo malo golova.

Obje ekipe imaju utakmice u Europi i to vrlo teške utakmice, tako da ovdje očekujem jednu izjednačenu utakmicu bez mnogo srljanja obje ekipe. Najbolja opcija mi se čini u bet365 kladionici po koeficijentu 5.00, gdje vjerujemo da će biti remi ova dva tima u ovom susretu, te da neće biti više od 2.5 gola na utakmici.

S obzirom da bet365 kladionica nema manipulativnih troškova i poreza na dobitak, toplo preporučujemo da tamo odigrate ovu kombinaciju, a ako nemate račun, čeka vas i bonus dobrodošlice kada ga napravite, te je to odmah veliki plus.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!