NaslovnicaVijestiChelsea troši 200 milijuna eura ovog ljeta: Evo kako će izgledati sljedeće...

Chelsea troši 200 milijuna eura ovog ljeta: Evo kako će izgledati sljedeće sezone!

Sezona 2020/21 vjerojatno će biti presudna za Frank Lamparda. Iako se čini da je imao koristi od dobre volje navijača Chelseaja, Plavci moraju ponovo osvajati trofeje i vjerojatno će raditi na tome ovog ljeta.

Neophodno je da klub ima dobar prijelazni rok, uz tri kvalitetna pojačanja, mogli bi opet biti na vrhu tabele. Zbog toga će Lampard dobiti podršku u prijelaznom roku sa velikim budžetom.

Lampard, naravno ima i druge odluke koje mora donijeti u smislu oblikovanja svoje momčadi.

Čini se da bi novi vratar bio najnužnija potreba, a u tu svrhu, kupnja Jan Oblaka iz Atletico Madrida pružila bi im sigurnost koja im je potrebna.

Uz otpusnu klauzulu od 120 milijuna eura, to je transfer na vrhu ljestvice u finansijskom smislu, ali njegova forma to i zaslužuje.

Ako Lampard dovede sve igrače koje želi ovog ljeta, evo kako će izgledati tim Chelseaja sljedeće sezone.

Chelsea: Oblak; Azpilicueta, Zouma, Rudiger, Chilwell; Barkley, Kante, Mount; Zaha, Abraham, Hudson-Odoi.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!