NaslovnicaVijestiCHELSEA U POTPUNO DRUGOJ DIMENZIJI: Evo zbog čega Eden Hazard nije otišao...

CHELSEA U POTPUNO DRUGOJ DIMENZIJI: Evo zbog čega Eden Hazard nije otišao u Real Madrid!

Chelsea u potpuno drugoj dimenziji. Evo zbog čega Eden Hazard nije otišao u Real Madrid! Eden Hazard je snažno istakao kako uživa u životu na Stamford Bridgeu nakon što je pohvalio stil igre pod novim menadžerom Maurizio Sarrijem.

Chelsea u potpuno

27-godišnji igrač je započeo sezonu u dobroj formi i postigao je gol u subotu u pobjedi od 2-0 na Bournemouthom, što je Chelseajeva četvrta pobjeda u četiri utakmice Premier lige ove sezone.

Hazard je više put povezivan sa Real Madridom na ljeto i nakon trećeg mjesta Belgije na Svjetskom prvenstvu je nagovještavao da bi mogao napustiti Chelsea.

Niti jedan potez se nije materijalizirao, a Hazard je sada u svojoj novoj sedmoj sezoni na Stamford Bridgeu i uživa u Sariijevom stilu nogometa.

[su_bet365_koeficijenti]

“Volim imati loptu. Ne u svojoj polovici, već u posljednjih 30 metara”, rekao je Hazard za Chelsea TV.

“Sviđa mi se ova vrsta igre. To je sasvim drugačije od Antonio Contea ili Jose Mourinha.”

“Imamo više lopte kod sebe i to za mene uopšte nije loše.”

Hazardov ugovor istječe 2020. godine, a ponuda proširenja do sada još nije došla, ali igrač ne pokazuje niakakve znakove nezadovoljstva, što znači da bi mogao i produžiti svoj ugovor.

Hazard je bio zamjena za Chelsea u prve dvije utakmice ove sezone, ali je bio instrumentalan u pobjedi nad Arsenalom, a zatim je započeo i zabio protiv Newcastlea i Bournemoutha.

Upitan kako je on, Hazard je rekao: “Dobor. Možete to vidjeti na terenu. Vidjet ćemo što će se dogoditi u budućnosti.”

Dolazak Jorginha, koji je slijedio Sarrija iz Napolija, i Mateo Kovačića, koji je posuđen iz Real Madrida, dali su Chelseaju drugačiju dimenziju, kaže Hazard.

Hazard je dodao: “Nije mnogo drugačije nego u prošlosti. Velika je razlika što smo doveli dva igrača – Jorginha i Mateo Kovačića – i potpuno su drugačiji.”

[su_bet365_100bonus]

“Samo pokušavamo zadržati loptu češće, a onda kada imamo priliku postići gol, trebamo postići.”

“Ali kada imamo više lopte kod sebe onda možemo biti opasniji.”

“Igramo dobar nogomet, tako da uživamo. Želim zadržati taj zamah.”

Da li to Eden Hazard ipak nije otišao iz Chelseaja upravo zbog ova dva igrača koje je Sarri doveo. Sigurno je razlog i njegov stil igre koju gaji. U svakom slučaju, svaka čast Chelseaju što su uspjeli da ga zadrže.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!