NaslovnicaVijestiCHELSEA U PROBLEMIMA: Moraju vratiti svog igrača sa posudbe iz Aston Ville!

CHELSEA U PROBLEMIMA: Moraju vratiti svog igrača sa posudbe iz Aston Ville!

Chelsea u problemima. Moraju vratiti svog igrača sa posudbe iz Aston Ville! Chelsea će, kako se izvješćuje, vratiti Tammy Abrahama sa posudbe iz Aston Ville.

Chelsea u problemima

21-godišnjak je ove sezone imao prilično impresivnu formu u Championshipu, postigavši 11 golova u 14 nastupa do sada, uključujući četiri gola u nedavnoj utakmici sa Nottingham Forestom.

Jasno je da Chelsea može učiniti i više u napadu nakon jedne loše sezone Alvaro Morate, dok Olivier Giroud izgleda kao pristojna zamjena, ali vjerojatno nije dovoljno dobar da vodi napadačku liniju za cijelu sezonu.

Abraham je odigrao samo tri utakmice za Chelseajev prvi tim, ali izgleda kako bi mogao napraviti taj korak, dok Birmingham Mail izvještava o interesu Plavaca da ga vrate u tim.

Oni, međutim, kažu da se Villa nadala početnom sporazumu o uzimanju Engleza na zajam za cijelu sezonu.

Aston Villa bi po svemu sudeći trebala da se bori za ovog igrača i nada se da ga Chelsea neće pozvati nazad.

Villa trenutno ima tri boda manje od mjesta koja vode u doigravanja, a Birmingham Mail predlaže da se klub nada da je Abraham sretan zbog cilja promovisanja u veću ligu i da mu je rad sa CFC legendom John Terryjem mnogo pomogao.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!