NaslovnicaVijestiCHELSEA U PROBLEMIMA: Zvijezda čula da ga Liverpool želi i odmah podnio...

CHELSEA U PROBLEMIMA: Zvijezda čula da ga Liverpool želi i odmah podnio zahtjev za transfer!

Chelsea u problemima! Zvijezda čula da ga Liverpool želi i odmah podnio zahtjev za transfer! Liverpool će bez sumnje biti na oprezu nakon vijesti da je Callum Hudson-Odoi preda zahtjev za transfer u Chelseaju nakon nedavnih razgovora sa Redsima.

CHELSEA U PROBLEMIMA

Prema Goalu, 18-godišnjak je jasno dao do znanja da želi napustiti Stamford Bridge, iako tvrde da se zalaže za preseljenje u Bayern Munchen.

Kako Daily Mail tvrdi, Bayern bi mogao biti spreman da plati čak 40 milijuna funti za Hudson-Odoija, koji je ogroman talenat i igrač sa velikom budućnošću.

Liverpool je možda također u toj utrci, međutim Bild je nedavno tvrdio daje reprezentativac održao razgovore sa Redsima.

Hudson-Odoi se uklapa u račun mlade vrste, tehnički nadarenog igrača, koje Liverpool nastoji dovoditi pod vodstvom Jurgen Kloppa, kojem bi odgovaralo malo više dubine u timu.

Liverpool je imao mješoviti uspjeh u nedavnim transferima sa Chelseajem, gdje su doveli napdača Daniel Sturridgea kada je bio prilično mlad i nije igrao puno, te su isto uradili prošle sezone sa Dominicom Solankeom.

Hudson-Odoi, međutim, izgleda kao da bi se mogao isplatiti, jer se čini da će uskoro napustiti Chelsea.

Ipak, zamišlja se da Plavci neće željeti da prodaju igrača suparniku u Premier ligi, ako na kraju izgube ovog visoko rangiranog mladića.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!