NaslovnicaVijestiCHELSEA U VELIKIM PROBLEMIMA: Frank Lampard bez tri ključna igrača protiv Newcastlea...

CHELSEA U VELIKIM PROBLEMIMA: Frank Lampard bez tri ključna igrača protiv Newcastlea u subotu!

Menadžer Chelseaja Frank Lampard će navodno odmoriti N’Golo Kantea za utakmicu u Premier ligi ovog vikenda protiv Newcastlea.

CHELSEA U VELIKIM

Plavci su se ponovo aktivirali nakon međunarodne pauze, ali čini se da Kante možda neće biti riskiran za ovu utakmicu sa velikim mečom u Ligi prvaka koji ih očekuje, gdje igraju protiv Ajaxa u srijedu.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Prema Evening Standardu, očekuje se da će Kante biti spreman za Ajax, ali Lampard mu nestrpljivo želi dati više vremena za oporavak pred tu utakmicu.

I premda je Newcastle pokazao da neće biti nužno ekipa koja će samo gledati sa strane ovu utakmicu, nego će nakon te pobjede protiv Manchester Uniteda prije međunarodne pauze, biti puni samopouzdanja, Lampard će se nadati da će njegova ekipa uspjeti da ostvari pobjedu na svom terenu i bez Kantea, gdje je koeficijent na njihovu pobjedu u bet365 kladionici 1.30.

 

Izvještaj iz Standarda dodaje da bi moglo biti i drugih problema za Chelsea, jer je Andreas Christensen ozlijeđen tijekom međunarodne pauze, dok će Mateo Kovačić biti praćen i vidjet će se hoće li biti spreman za ovaj susret.

U posljednje vrijeme CFC je počeo izgledati vrlo impresivno, unatoč ljetnoj zabrani transfera i lošem početku sezone pod neiskusnim menadžerom Lampardom.

Ipak, nema sumnje da bi povratak Kantea dodao nešto kvalitete i iskustva u mladenačkoj momčadi.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!