NaslovnicaVijestiChelsea već ima spremnu zamjenu za Romelua Lukakua

Chelsea već ima spremnu zamjenu za Romelua Lukakua

Iz Chelseaja su rekli da već imaju spremnu zamjenu za Romelua Lukakua. Manje od godinu dana nakon povratka na Stamford Bridge, Lukaku se vratio u milanski Inter na posudbu nakon što je postao nesretan u zapadnom Londonu.

U stalnom kontaktu s menadžerom Simoneom Inzaghijem tijekom prošle sezone, Lukaku se pridružio Interu za početnu naknadu od 6,9 milijuna funti za posudbu, iako bi Inter mogao platiti dodatnih 3,5 milijuna funti ako osvoje Scudetto.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Chealsea je u potrazi za još jednom devetkom, ali Glen Johnson vjeruje da ne moraju trošiti velike novce na tržištu transfera.

Umjesto toga, on smatra da bi Chelsea trebao malo vjerovati 20-godišnjem Armandu Broji, koji je impresionirao na posudbi u Southamptonu prošle sezone. Napadač je upisao samo jedan nastup za Chelsea, ušavši s klupe pred kraj u pobjedi nad Evertonom 8. ožujka.

“Mislim da Chelsea neće biti voljan ponovno trošiti velike novce s obzirom na ono što se dogodilo s potpisom Romelua Lukakua”, rekao je Johnson za GGRecon.

“Da se mene pitalo, dao bih priliku Armandu Broji radije nego da potrošim 80 milijuna funti na zamjenu. Radije bih pogriješio s igračem kojeg već imam, nego da pogriješim potrošivši 80 milijuna funti. Zabio je nekoliko fantastičnih golova za Southampton, ali, budimo iskreni, Southampton nije Chelsea. Dobit će više prilika za postizanje pogotka u Chelseaju i tehnički je dovoljno dobar da zabija više sljedeće sezone”, završio je Johnson.

Albanski internacionalni igrač potpisao je petogodišnji ugovor s Chelseajem u srpnju 2021., ali je u posljednje vrijeme jako povezivan s West Hamom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!