NaslovnicaVijestiCHELSEAJU UKINUTA ZABRANA TRANSFERA: Rekli su da im je žao i FIFA...

CHELSEAJU UKINUTA ZABRANA TRANSFERA: Rekli su da im je žao i FIFA ih je poštedila!

Chelseaju ukinuta zabrana transfera! Rekli su da im je žao i FIFA ih je poštedila! Chelseajeva zabrana transfera je iznenađujuće povučena od strane FIFA-e nakon što je druga žalba upravnom tijelu svjetskog nogometa bila uspješna.

CHELSEAJU UKINUTA ZABRANA

BBC Sport je ranije izvijestio da Plavci nisu uspjeli uvjeriti FIFA-u, nakon što su pogođeni zabranom transfera nakon što je otkriveno da krše propise sa nekim potpisivanjem mladih igrača.

Međutim, čini se da je druga žalba Chelseaja u posljednjem trenutku bila dovoljna da ih pobijedi, jer su se apsolutno zakleli da neće ponovo prekršiti ta pravila.

FIFA-in izbor potvrdio je AF: “Odlučili smo poništiti zabranu transfera nogometnog kluba Chelseaja nakon drugog žalbenog postupka.”

“Chelsea nas je uvjerio da im je stvarno žao zbog onoga što su učini i da stvarno, stvarno žele promijeniti stvari.”

“Naravno, već smo bili ovdje sa Chelseajem (zbog Gaela Kakute 2010. godine), ali ovaj put izgledaju stvarno iskreno. Tamo ima mnogo žaljenja.”

Navijači Chelseaja će biti oduševljeni ovim vijestima, jer im to daje nadu da će dovesti igrače koji su im hitno potrebni ovog ljeta, jer sumnje u budućnost Eden Hazarda i dalje ostaju.

Podrazumijeva se da CFC već radi na dogovoru za niz najcjenjenijih zvijezda iz cijele Europe nakon ukidanja njihove zabrane.

Ove vijesti nam prenosi Caughtoffside portal, a Chelseajevi navijači se nadaju da ovo nije nikakva šala za 1. travanj.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!