NaslovnicaVijestiChiellini o suigraču: Volio je da popije više nego što bi trebalo

Chiellini o suigraču: Volio je da popije više nego što bi trebalo

Giorgio Chiellini izdao je svoju autobiografiju u kojima se osvrnuo na neke svoje bivše suigrače, a za jednog od njih rekao je da mu je alkohol bio slaba tačka, te da je ponekad znao da popije “koju više”.

Talijanski stoper Giorgio Chiellini ovih dana u centru je pažnje medija na Apenininskom poluotoku zbog autobiografske knjige.

“Igrač nije ni vrag ni svetac, treba znati razlikovati prave i one koji glume. Neko poput Vidala ponekad bi u izlasku popio više nego što bi trebalo, svi to znaju, pa se može reći da mu je alkohol bio slaba tačka. Slabosti su dio ljudske prirode i mogu da ostave posljedice na cijelu grupu”, napisao je Chiellini.

Vidal se nije previše razlikovao u odnosu na druge južnoameričke igrače.

“Veliki Arturo nekoliko puta godišnje ne bi došao na trening ili bi stigao još prilično veseo, da se tako izrazim, ali nikad nije negativno uticao na ekipu, naprotiv,” dodao je iskusni defanzivac.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!