NaslovnicaVijestiChristian Eriksen otkrio zašto je propao njegov transfer u Manchester United!

Christian Eriksen otkrio zašto je propao njegov transfer u Manchester United!

Bivši igrač Tottenhama Christian Eriksen govorio je o interesu Man Utd-a za njega dok je Ole Gunnar Solskjaer vodio razgovore ljeti.

Christian Eriksen otkrio

Christian Eriksen je rekao da je odbio šansu za prelazak u Manchester United, jer želi novi izazov daleko od Premier lige.

United je bio zainteresiran za danskog veznog igrača jer je Ole Gunnar Solskjaer želio ojačati svoju sredinu, a tijekom ljeta održani su razgovori s Eriksenom koji je bio pod ugovorom sa Spursima.

Na kraju je Tottenham završio s prodajom Eriksena Interu u siječnju, a 27-godišnjak je priznao da je prelazak u United u jednom trenutku bio na kartama.

“Nekoliko godina, ali nikad nije bilo vjerovatno. Razgovarali smo, naravno, i čuli smo što je moguće, a što nije moguće. Ali, na kraju, osobno, želio sam novi izazov. Da ostanem u Premijer ligi bilo bi lako rješenje “, rekao je Eriksen za BBC.

“Naravno, ostanak u Tottenhamu također bi bio rješenje, ali po meni, to se svelo samo na želju da isprobam novi izazov u novoj zemlji. Jednom kada se Inter pojavio, to zaista nije bio težak izbor.”

MEN Sport je izvijestio prošlog mjeseca da je Solskjaer u kolovozu osobno razgovarao s Eriksenom kako bi utvrdio koliko će biti spreman za selidbu u Manchester prije nego što je United odustao od veznjaka.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!